Østhus Trading 
Basseng & Utstyr AS

Undertittel

Basseng Overbygg

Ta gjerne kontakt for tilbud og fraktpriser

Nova Comfort

Nova Comfort-serien, i aluminiumhvitt eller antrasittgrå farge, er vår eksklusive standardserie til bassengtak med normal takhøyde, utstyrt med automatisk seksjonslåsing og ekstra flate komfortskinner. Nova Comfort leveres flatpakket som byggesett, men kan også leveres i ferdigmonterte seksjoner for enklere installasjon, mot et tillegg i prisen.

Leia

Leia-serien, i antrasittgrått, er vår eksklusive standardserie til bassengtak med lav takhøyde. Bassengtaket er utstyrt med 3 mm klarplast. Leia har som standard 12 mm komfortskinne bare på den ene siden. Dere velger selv hvilken side. Skyvedøren blir montert på den største seksjonen på motsatt side av skinnen. Med forlengelseskinne kan du skyve bassengtaket forbi hele bassenget. Leia leveres vanligvis som byggesett i boks, men kan også mot pristillegg, leveres i ferdigmonterte seksjoner for enklere installasjon.
Alva klarplast 

Alva har et moderne og stilrent design og er markedets absolutt laveste bassengtak med høyde fra bare 38 cm. Alva er blitt utstyrt med forsterkede aluminiumsprofiler, slik at bassengtaket tross sin flate konstruksjon oppfyller den franske sikkerhets- og kvalitetsstandarden, NF P 90 309 og klarer en snølast på minst 45 kg/m2. Fordelen med Alva er at det kan bestilles med skinne på den ene siden og hjul på den andre siden. Seksjonene er da hektet sammen i hverandre og bassengtaket kan ikke være åpent f.eks. bare på midten, noe det derimot kan være om det bestilles med skinner på begge sider. Alva utstyres alltid med klarplast. Alva har automatisk seksjonslåsing med nøkkel, slik at bassengtaket kan åpnes og stenges raskt og enkelt.
Atlas klarplast

Atlas er et luksuriøst bassengtak uten skinner. Avhengig av størrelsen anbefaler vi enten manuell eller motorisert åpning.


Stella Comfort kanalplast

Stella Comfort er vår eksklusive serie for bassengtak med høy takhøyde. Modellen er i likhet med våre andre modeller utstyrt med ekstra flate komfortskinner og automatisk seksjonslåsing. Stella Comfort kan bestilles med mattlakkerte aluminiumhvite, antrasittgrå eller hvite profiler uten pristillegg. Stella Comfort kan bestilles med skyvedør på valgfri side av den høyeste seksjonen, gavldør (foran og/eller bak), samt avtakbar front- og/ eller bakgavl.
Vega


Vega er et bassengtak særskilt tilpasset offentlige og kommersielle bad som f.eks. utendørsbad, campingplasser, hoteller, spa og helsesentre. Vega er en fast, ikke skyvbar modell, men hele sidepartiet kan åpnes i inntil to meters høyde. Vega monteres altid på stedet.
Stella Polaris klarplast 


Stella Polaris har en kraftigere utførelse sammenlignet med Stella Comfort-serien og har forsterkede aluminiumsprofiler som er 54/40 mm, i stedet for 44/40 mm. Panelene er også tykkere og kan bestilles i kanalplast på 8 mm eller klarplast på 4 mm mot pristillegg. Stella Polaris har automatisk seksjonslåsing med nøkkel, slik at bassengtaket kan åpnes og stenges raskt og enkelt.